Shit! Zit je net in je schrijfmodus en dan ben je die fijne pen net kwijt! Pfff dat heb jij natuurlijk weer! Dat is iets wat altijd ongelegen komt en je niet op zit te wachten wanneer je net lekker bezig bent. Dan maar gauw op zoek naar een mooie nieuwe pen. Je kan dan een vulpen kopen via pwakkerman.com Wanneer je veel schrijft dan wil je natuurlijk een pen hebben die fijn in de hand ligt. Vaak kom je dan wel uit bij de wat duurdere merken maar het is wel zo dat alle waar naar zijn geld is.

Bekende merken schrijfwaren

Een zeer bekend merk is de Parker pen. Dit merk is al heel wat jaren bekend en heeft een zeer mooi en breed assortiment in zowel vulpennen als rollerpennen en balpennen. Eigenlijk is het woord balpen een beetje minderwaardig voor dit mooie product, maar zo heten ze nu eenmaal. De aanschaf van een Parker pen kan je zo duur maken als dat je zelf wilt. Vaak worden Parker pennen bijvoorbeeld als relatiegeschenk gegeven. Je kunt namelijk in een Parker pen heel goed een naam of een andere boodschap laten graveren. Ook is het mogelijk om een logo op de pen te laten bedrukken. Een Parker pen is niet dat soort pen wat je weg moet gooien als hij leeg is want er zijn namelijk volop vullingen voor dit merk pennen te koop. Een beetje boekhandel heeft deze navulling wel te koop.

Een ander bekend, duur maar kwalitatief uitmuntend merk is Montblanc. Wanneer je het over deze schrijfwaren hebt dan heb je wel de Rolls Royce onder de schrijfwaren te pakken. Een mont blanc pen bestellen kan je doen bij de betere boekhandels zoals bijvoorbeeld pwakkerman.com. Zij hebben een zeer ruim assortiment en kunnen jou zeker helpen om een pen te vinden die aan jouw verwachtingen voldoet want eerlijk is eerlijk, voor de prijs die je voor een Montblanc pen neer moet leggen mag je ook wel een bepaalde verwachting hebben. Montblanc heeft een zeer rijke geschiedenis. In hun assortiment hebben ze niet alleen balpennen, maar ook vulpennen, rollerbal pennen, fineliners en vulpotloden om mee te schrijven of tekenen. Daarbij hebben ze ook nog een collectie aan notebooks, pennendozen en penetui’s. Ze zijn nog een stapje verder gegaan en hebben zelfs nog andere accessoires in hun assortiment die eigenlijk helemaal niets met schrijven of pennen te maken heeft maar dat mag dan toch wel bewijzen dat het een enorm groot merk is!

Waarom kopen bij pwakkerman.com ?

Pwakkerman.com is bijna 100 jaar een zeer goede speciaalzaak in Amsterdam op het gebied van vulpennen. Dit bedrijf is bijna net zo oud als dat bijvoorbeeld het merk Montblanc is. Zij weten dan ook echt waar ze over praten en wanneer jij vragen hebt over jouw pen dan kan je zeker bij hun terecht. Je kunt zowel in hun fysieke winkel in Amsterdam terecht als online. In beide gevallen is hun service zeer goed! Zij zullen je dan ook graag verder helpen bij eventuele vragen.