Een nieuw digibord nodig? Neem er om deze redenen een van Prowise

Wanneer je verantwoordelijkheid hebt wat betreft de aanwezigheid van kwalitatief hoogstaande materialen in klaslokalen van een onderwijsinstelling, dan heb je vast al eens overwogen om digiborden aan te schaffen. Digiborden (eigenlijk een afkorting van digitale schoolborden) kun je zien als de moderne variant van een whiteboard of van het ouderwetse schoolbord. Als je klaslokalen daadwerkelijk wilt voorzien van een digibord, dan is een Prowise bord zeker het overwegen waard. Lees hieronder welke grote voordelen het kopen van een bord van het merk Prowise biedt.

Prowise bord

Hoge beeldkwaliteit

Prowise is ten eerste een organisatie die trots uitstraalt als het aankomt op de kwaliteit van hun beeldschermen. Door een sterk staaltje innovatie zouden de beeldschermen van Prowise tot de beste behoren die in het segment te vinden zijn.

Uitstekend geluid

Ook de kwaliteit van het geluid dat uit borden van Prowise heeft een goede reputatie. Dit is vooral belangrijk op het moment dat een docent videomateriaal wil delen met de aanwezigen. Het bekijken van video’s en het beluisteren van audiomateriaal wordt hierdoor ook meteen een stuk aantrekkelijker.

Comfortabele bediening

De digiborden van Prowise staan bekend om hun zeer comfortabele bediening. In principe kun je ervan uitgaan dat dit middels touchscreen gebeurt. De beeldschermen zijn dusdanig verfijnd dat ze precies niet te glad en niet te stroef zijn. Duidelijk schrijven doe je op dit digibord dus met gemak.

Een eigen portal

Een pluspunt van Prowise is dat je verschillende digiborden die je ervan in bezit hebt kunt beheren via een centraal portal. 

Milieubewust

Tenslotte kan Prowise gezien worden als een bedrijf dat problematiek omtrent het milieu serieus neemt. Dit blijkt ook wel uit het feit dat Prowise een boom plant voor elk digibord dat het verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *