Voor onze nieuwe vestiging hebben wij gekozen voor gebruikte kantoormeubelen. De inrichting van een kantoor kost namelijk handen vol geld. Zeker als je niet direct wilt kiezen voor budgetmeubels zoals Ikea of de bouwmarkt. Kwaliteit kost echter geld, en dit geld is vaak niet beschikbaar als het gaat om de inrichting van een kantoor. Toch is het meubilair wel van invloed op de uitstraling van het bedrijf. Kwalitatief goede meubels die passen bij de huisstijl en de sfeer van het bedrijf kunnen daarin een positieve bijdrage leveren.

Gebruikte kantoormeubelen

Gebruikte kantoormeubelen van Mauron

Via via kwam ik terecht bij Mauron. Dit bedrijf is gevestigd in Nijmegen en zij zijn gespecialiseerde in gebruikte kantoormeubelen. In eerste instantie had ik wat twijfels bij tweedehands meubilair voor op kantoor. Zo dacht ik dat het er echt oud en versleten uit zou zien. Dat leek mij zeker voor een kantoor waar ook klanten worden ontvangen geen goed idee. Een ander vooroordeel wat ik had was dat het een samengeraapt zooitje zou zijn. Terwijl ik het voor een kantooromgeving juist wel belangrijk vind als het een geheel is. Die ziet er namelijk wel zo netjes en rustgevend uit. Toch besloot ik een afspraak te maken bij Mauron.

Stoel

Rondleiding door showroom

Bij Mauron kreeg ik een rondleiding door de showroom en werd mij meer vertelt over de mogelijkheden. Ze luisterden ook heel erg naar mijn wensen. Wat betreft mijn vooroordelen konden ze me geruststellen en dit kon ik ook met mijn eigen ogen zien. De meubels zijn allemaal in uitstekende staat. Misschien wat lichte gebruikssporen maar zeker niet oud. De stoelen waren opnieuw gestoffeerd. Bovendien is het ook mogelijk om een complete kantoorinrichting te kopen die bij elkaar past. Allemaal in dezelfde stijl en met dezelfde bovenbladen. Zo creëer je een geheel en kun je toch profiteren van de scherpe prijs van gebruikte kantoormeubelen.