Als planner in de zorg, heb ik de afgelopen anderhalf jaar ontzettend veel werk gehad. Het was namelijk zo dat de een na de ander bij ons ziek werd of in quarantaine moest en daardoor moest ik voortdurend de roosters van al onze mensen weer omgooien. Net op het moment dat je dacht dat je alles weer rond had, bleek iemand weer besmet te zijn en viel er weer een hele groep collega’s uit. Ik heb daarom aan mijn baas gevraagd of wij ook op betere planning software voor de zorg konden overstappen want ik moest mij zien te redden met heel logge software waar ik echt niet blij van werd. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om goede planning software voor de zorg te vinden omdat ik wist dat mijn baas het waardeerde wanneer ik zelf al wat initiatief zou tonen. Ik ben toen gaan kijken naar mogelijkheden om goede planning software voor de zorg te vinden en ik heb dat gedaan door online te zoeken naar mogelijkheden. Ik heb toen gezien dat het niet eenvoudig is om een goede site te vinden waar je goede planning software voor de zorg kunt vinden. Heel veel bedrijven hebben zich niet op de zorg gericht en daardoor moest ik lang zoeken naar geschikte partijen om ons te helpen. Ik heb uiteindelijk gezien dat ik het beste een keer naar de site van planbizz.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel goede planning software voor de zorg gemaakt en ik wilde daarom graag eens op de site van deze mensen kijken. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier gaat kijken naar mogelijkheden, je er zeker van kunt zijn dat je interessante opties kunt vinden. Ik wilde daarom graag even met een van de mensen van dit bedrijf in gesprek gaan omdat ik nog een aantal vragen had over de planning software voor de zorg die zij mij konden leveren. Ik heb toen een heel leuke medewerker aan de lijn gekregen die mij heel goed kon vertellen wat de mogelijkheden waren. Mocht u dus ook de overstap willen maken naar betere planning software voor de zorg, dan kunt u hier ook een keer op de site gaan kijken.

Deze planning software voor de zorg bevalt ons heel goed

Ik was blij dat het al heel snel duidelijk was dat wanneer wij ook met deze planning software voor de zorg zouden gaan werken, wij daar heel veel baat bij konden hebben. Ik kan u daarom aanbevelen om ook een keer naar deze site te surfen wanneer u wilt weten wat u aan voordelen kunt pakken wanneer u met deze mensen in zee gaat.

Wij werken nu veel efficiënter

Wij zijn blij dat wij nu veel beter kunnen plannen en dat onvoorziene omstandigheden niet meteen meer tot chaos leiden. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede planning software voor de zorg gevonden
  • Wij zijn heel blij over de samenwerking met planbizz
  • Wij merken dat wij veel meer tijd overhouden op het werk

Kijk voor meer info over dit bedrijf ook nog even op de site van planbizz.nl.