Als je tegenwoordig geld nodig hebt kan je hier gemakkelijk aan komen. Mits je alles op orde hebt. Als je al je zaken op orde hebt kun je een lening bijpassende lening uitkiezen. Zodra je een bijpassende lening gevonden hebt kan je een offerte aanvraag indienen. Daarop volgend zal de kredietverstrekker een gepaste offerte uitbrengen. Als je akkoord gaat met deze offerte kan je de lening afsluiten.  

lening afsluiten

Kan ik als bedrijf zijnde een lening afsluiten?

Het is voor zowel particulieren als ondernemers mogelijk om een lening af te sluiten. Voor particulieren is het gemakkelijker om een persoonlijke lening af te sluiten dan voor een onderneming. Als je als ondernemer een lening wilt afsluiten heb je wel enige ervaring nodig. Daarnaast is het verplicht om een kopie van je jaarrekeningen op te sturen. Als deze jaarstukken zijn goedgekeurd, kan je gaan starten met het vergelijken van de verschillende leningen. Echter geldt dit leenstelsel alleen voor zelfstandige ondernemers, ook wel zzp’ers genoemd. 

lening afsluiten

Hoelang duurt het afsluiten van een lening?

Als het gehele proces in één keer goed verloopt, is het mogelijk om binnen vier werkdagen het geld op je rekening te ontvangen. In dit tijdsbestek keurt de kredietverstrekker je aanvraag en zal je een offerte ontvangen. Als je akkoord gaat met de uitgebrachte offerte, dan kan je de offerte ondertekenen en retour sturen. Daarna zal de kredietverstrekker het geld binnen één dag overmaken.