Ik heb een eigen bedrijf in een sector waar de concurrentie echt moordend is, dus een goede vindbaarheid in zoekmachines is dan erg belangrijk om overeind te blijven. Daarom heb ik een internet marketing bureau Eindhoven ingeschakeld om mijn bedrijf te helpen! Ik wil namelijk graag dat mijn site een hoge notering heeft bij de zoekresultaten op Google, zodat dit meer potentiële klanten oplevert.

Goede manier om meer bezoekers op mijn website te laten komen

Aangezien ik niet zoveel wist van zoekmachine optimalisatie (SEO), leek het me goed om een professionele partij in te schakelen. Internet marketing bureau Eindhoven heeft al ruim tien jaar ervaring met SEO, dus vertrouwde ik het ze wel toe om mij hoger in de zoekresultaten te laten eindigen. Ook werken ze met no cure no pay, dus mocht het niks uithalen, dan zou ik daar geen geld aan kwijt zijn. Dat gaf mij ook al meteen een gerustgesteld gevoel. Ik heb me laten vertellen dat werken met SEO beter is dan Google-advertenties kopen, want dan zou ik ook nog eens extra voor elke bezoeker die via Google op mijn site komt, moeten betalen. Sinds ik internet marketing bureau Eindhoven heb ingeschakeld, heb ik gemerkt dat de bezoekersaantallen op mijn website een flink stuk hoger zijn geworden. Ook heb ik meer boekingen voor mijn diensten gekregen, dus het heeft zeker wel geholpen!