Oxyz is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen bij schulden en het helpen bij bedrijven die in de schuldsanering terecht zijn gekomen. Bedrijven kunnen in de schuldsanering komen door verschillende redenen. De voornaamste reden is dat bedrijven te weinig omzet draaien en door de lage omzet daadwerkelijk verlies gaan draaien en in de schulden komen. Niemand vindt dit fijn en niemand wenst dit elkaar toe. Maar hoe kom je daadwerkelijk uit de schuldsanering als je er eenmaal ingekomen bent?

Een schuldsanering brengt verschillende positieve maar ook negatieve factoren met zich mee. Een schuldsanering zorgt ervoor dat ondernemers met hun neus op de feiten worden gedrukt. Dit wordt gedaan door ondernemers plichten op te leggen en te laten betalen. De nadelen die meegebracht worden zijn echter niet mis. Ondernemers kunnen stress krijgen, onzeker worden, slapeloze nachten ondergaan, privé situaties gedwongen verkleinen of zelfs een burn-out krijgen. Al deze dingen wordt niemand gegund.

Laat Oxyz jouw (bedrijf) helpen!

Oxyz is een bedrijf waarbij diverse gespecialiseerde schuldhulpverleners in dienst zijn. Dit betekent dat er verschillende mogelijkheden zijn tot hulp en verbeteringen. Schulphulpverlening gebeurt secuur en goed. Samen met Oxyz bereikt jouw bedrijf weer licht en kunnen er weer plannen worden gemaakt. Zet je toekomst om! Voor meer informatie kijk op oxyz.nl en ontdek alle mogelijkheden!