Sinds anderhalf jaar werken wij binnen onze organisatie met zelfsturende teams. Het idee om te kiezen voor zelfsturende teams was dat er een laag management bespaard kan worden. We hebben de keuze voor zelfsturende teams snel gemaakt destijds en we gingen aan de slag. We hadden onszelf voorgenomen om het proces aanvankelijk op zijn beloop te laten, zodat we tijdens het proces konden monitoren wat er nodig is om het zelfsturende team te voeden met kennis en kunde. Na een jaar te hebben gewerkt met ons zelfsturende team kwamen we tot de ontdekking dat we meer training nodig hadden. De processen liepen minder vloeiend en we merkten dat er irritaties begonnen te ontstaan. We hebben toen in een procesvergadering besloten dat het nodig was dat we ondersteuning gingen krijgen bij het proces waarin we zaten. We gingen toen op zoek naar een bedrijf wat ons hierin kon trainen. We hebben toen op het internet gezocht naar bedrijven die teamtraining verzorgen. Een teamtraining zou voor ons de meerwaarde hebben dat we leren om elkaar te begrijpen. We hebben toen op het internet verschillende bedrijven gevonden die een teamtraining konden verzorgen. Uiteindelijk vonden wij het ook van belang dat we een teamtraining zouden volgen bij een bedrijf dat bij ons in de buurt gevestigd zat. Na veel zoeken zijn we terecht gekomen op de website abundantlife.nl . Wij vonden de website erg verzorgd en er was veel informatie te vinden

Teamtraining of andere vormen van coaching

We zagen op de website dat er veel informatie te vinden was over teamtrainingen. Omdat we nog niet zo goed wisten wat wij er van konden verwachten hebben we de vragen die we hadden als team geïnventariseerd en die hebben wij toen op de mail gezet. We hebben toen een mail ontvangen waar we in ons besluitproces verder konden. Dat vonden wij erg prettig. Wat we op de website ook zagen, is dat er meer diensten zijn dan een teamtraining. We zagen dat er veel meer vormen van coaching te halen is op de website abundantlife.nl . Voor iedereen een juiste vorm van training. Voor zowel teams als individuen. Uiteindelijk hebben we een teamtraining aangevraagd bij dit bedrijf en hebben we deze na niet al te lange tijd ontvangen. We hebben na deze teamtraining veel meer zicht op elkaar in wat we nodig hebben als professional. Dit was voor ons team een goede keuze die ik andere teams ook zeker kan aanraden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die dit bedrijf heeft voor uw team of uzelf?

Wanneer u meer wilt weten over het volgen van een teamtraining of een andere vorm van coaching, gaat u dan eens:

  • Naar de website van dit bedrijf surfen
  • Onderzoeken welke vormen van training te volgen zijn
  • Een mail sturen met de vragen die u heeft aan dit bedrijf

Wij zijn ontzettend blij dat wij middels een teamtraining hebben geïnvesteerd in ons team en hebben hier heel veel profijt van! Wij hopen dat dit bij u ook het geval zal zijn. Kijk daarom snel even op de site voor de mogelijkheden.