Mijn vriendin en ik gaan eindelijk samenwonen, we zijn al 5 jaar bij elkaar sinds onze 15E dus we zijn nu allebei 20 en we hebben nu een vaste baan en kunnen het veroorloven om op ons zelf te gaan wonen. Alleen we liepen al vrijwel snel tegen hetzelfde probleem. We hebben allebei mega veel spullen waar we geen gedag tegen willen zeggen maar er is geen ruimte in ons nieuwe huisje om alles mee te nemen. Het was ook niet de bedoeling dat al onze spullen gewoon bij onze ouders bleef staan dus moesten we naar een oplossing zoeken. Ik had letterlijk op internet ingetypt: Ik ga verhuizen maar ik kan mijn spullen niet kwijt wat nu. Op elke site stond dat we voor een korte tijd de spullen bij familie zou moeten laten staan, wat niet kon of een andere slimme optie opslag huren. Daar had ik helemaal nog niet over nagedacht, en dit was eigenlijk wel een hele slimme oplossing opslag huren om onze spullen een beetje uit te zoeken en daar dan voor een tijd te laten staan. Ik ging opzoek naar websites waar je opslag kan huren online en ik kwam terecht op de site easybox.nl terecht. Wat ik meteen zag is dat ze verschillende soorten opslagruimtes hebben, XXS, XS, S, M, L, XL, XXL en ook veel vestigingen in Nederland om opslag te huren. Wij gaan verhuizen naar Capelle a/d Ijsel dus daar is waar we een opslagruimte moet gaan huren. Als u op een vestiging klikt kunt u gelijk uw naam, e-mail, keuze box en vestiging kiezen om direct een prijs te weten. Ik heb gekozen voor opslagruimte S , hij is 3m2- 4m2 en hier passen 115 verhuisdozen in en 8 verhuisdozen op elkaar gestapeld. Het is natuurlijk ook belangrijk dat uw spullen veilig zijn opgeslagen en op deze website staat veiligheid en vertrouwen bovenaan. Er staat ook op de website dat als u opslag gaat huren bij easybox dat de opslagruimtes verhuurd worden met een goed slot dat u bij hun kan kopen, en daarnaast een code krijgt die speciaal voor u gemaakt is en er is voorzien van 24-uurs videobewaking.

Als u een opslag huren wilt in Nederland raad ik u deze site aan

De website is makkelijk om te gebruiken en er wordt goed uitgelegd wat je kan doen in de opslagruimtes en hoeveel dozen in de XXS, XS passen etc. Ook wordt er aangegeven dat u een opzegtermijn hebt van 14 dagen dus dat is ook fijn geregeld voor iedereen die opslag huurt via deze website, u zit dus nooit vast aan een lang contract.

Grote en kleine opslagruimtes voor mensen/bedrijven met veel spullen

ik heb gevonden wat ik zocht en kan nu met een gerust hart mijn spullen achterlaten dus ik raad u deze site aan omdat:

  • U een opslag kunt huren voor een scherpe prijs
  • U een opzegtermijn hebt van 14 dagen
  • Uw veiligheid en vertrouwen wordt gegarandeerd met 24-uur bewakingscamera’s

Heeft u een opslagruimte nodig neem dan is een kijkje op de website nemen zeker de moeite waard.