Mijn broer is nu al weer sinds een aantal jaar de trotse eigenaar van zijn eigen zaak. In de loop van deze jaren is zijn bedrijf erg gegroeid en heeft hij erg veel werknemers in dienst genomen. Een van zijn oudste werknemers kwam echter door alle veranderingen op de arbeidsmarkt niet meer goed mee. Daarom gingen wij ook op het internet op zoek naar een goede loopbaanbegeleiding. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwam ze terecht op de website van Rondom Werk.

Vitaalteam

Een erg goede en overzichtelijke website 

Toen we terecht kwamen op de website van Rondom Werk kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeldt zij persoonlijke aandacht en betrouwbaarheid erg belangrijk vinden. Ook beschikt het bedrijf over een plaatingsperecteage van 73%. Dit sprak ons erg aan waardoor mijn broer besloot om contact met echte drijf op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Zeer tevreden over Rondom Werk 

Mijn broer kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met het bedrijf. Nadat hij en zijn werknemer een aantal gesprekken hebben gehad besloten zij om zijn werknemer een andere functie binnen zijn bedrijf aan te bieden. Hij heeft het hier erg naar zijn zin en kan erg goed met het werk meekomen.