Ik ging een aantal weken geleden op het internet op zoek naar een bedrijf voor een civiele tankbouw. Ik wilde namelijk graag een civiel tank op mijn bedrijfsterrein laten plaatsen. 

asfalteren

Terecht gekomen op de website van Buitengewoon B.V.

Toen ik op het internet op zoek ging naar civiele tankbouw kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillende bedrijven dat dit aanbieden. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Buitengewoon B.V. mij het meeste aan. De website is namelijk zeer goed en vooral erg overzichtelijk. Op de website is ook zeer veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te doen heeft en belangrijk vindt. Na het lezen van de informatie besloot ik om op het internet op zoek te gaan naar een aantal reviews. Op het internet vond ik vervolgens erg veel zeer positieve reviews over het bedrijf. Daarom besloot ik ook om contact met het bedrijf op te nemen om kennis te maken.

Zeer tevreden voor de civiele tanken van Buitengewoon B.V. 

Ik kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek met Buitengewoon B.V. Tijdens dit gesprek hebben we over al het werk dat er verricht zou moeten worden uitgebreid overlegd. na het gesprek besloot ik daarom ook om een civiele tank door buitengewoon B.V. te laten plaatsen. De tank is inmiddels gebouwd en ik ben zeer tevreden met het resultaat.