Zoekmachine marketing bureau

      Geen reacties op Zoekmachine marketing bureau

Zoekmachine marketing bureau

Lees hier over zoekmachine marketing bureau Markant internet. Dankzij een zogeheten SEA vermelding staat jouw bedrijf, stichting, of instelling bovenaan in Google. Daaronder komt pas de SEO, een gratis vermelding die veel minder vindbaar is. De uitleg is eenvoudig. SEA staat voor search engine advertising, een betaalde vermelding in Google. SEO voor search engine optimization, nog wel hoog in Google maar met een lagere vindbaarheid. Minder eenvoudig is de hele site maken die optimaal werkt, het advies is dan ook om dat uit te besteden aan de specialisten van Markant internet. Lees in dit artikel over wat er allemaal bij een site maken komt kijken.

Voor een internetsite geldt het totaal

De specialisten van zoekmachine marketing bureau Markant internet weten dat alleen een betaalde vermelding in Google niet voldoende is om een site te verkrijgen met veel sales en leads. SEA zorgt enkel dat je bovenaan staat, dus dat de potentiële klant jouw internetadres snel of zelfs als eerste ziet, maar daarmee is het nog niet klaar. Daarom krijgt de inhoud van de site bij zoekmachine marketing bureau Markant internet alle aandacht. Net boven en onder het internet adres is ruimte voor een meta title en meta discription. De potentiële klant zit dan nog in Google maar leest dan alvast een klein stukje van wat hij of zij aan kan treffen op de internet site.

Een site moet naast vindbaar ook duidelijk zijn

Voordat je naar zoekmachine marketing bureau Markant internet gaat, kun je in Google al wat voorbeelden van de meta title en meta discription bekijken. Bijvoorbeeld je typt in Google ‘auto kopen’ in en dan zie je boven het internetadres de meta title ‘nieuwe en gebruikte auto’s’ staan en onder het adres ‘bekijk hier de auto’s om je op weg te helpen, van een compacte auto tot SUV’ en dat is dan de meta discription. Ook zorgen de specialisten van Markant internet dat de site overzichtelijk is met een duidelijke navigatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *